تیم تحقیق و توسعه شرکت برسا تلاش می کند بروزترین اطلاعات و دستاوردهای مرتبط با پرورش طیور را در اختیار واحد فروش و بازاریابی قرار داده و با کیفیت ترین محصولات شامل ریزمغذی ها، انواع مکمل و خوراک و دان طیور را با مناسبترین قیمت در اختیار شما مشتریان گرامی قرار دهد. کارشناسان و متخصصین این شرکت آماده ارائه مشاوره به شما در جهت ارتقای سطح کیفی و افزایش راندمان کسب و کار شما می باشند.
توکسین بایندر ای گارد پلاس 8 جزئی میباشد که از اجزای بسیار با کیفیتی برای مهار مایکوتوکسینها ساخته شده است.
از اثرات سوء مایکوتوکسینها میتوان به مواردی از جمله آسیب به بافت ها، درگیری سیستم اعصاب مرکزی و اختلالات گوارشی اشاره کرد. با این وجود زیان های حاصل از کاهش عملکرد ، اختلال در تولید مثل و سرکوب سیستم ایمنی مهمترین و اصلی ترین دغدغه های مرتبط با مسمومیت مایکوتوکسینی میباشد.
علاوه بر این، اندوتوکسین ها ترکیبات لیپوپلی ساکاریدی هستند که در بخش بیرونی دیواره سلولی باکتریهای گرم منفی وجود دارند که باعث ایجاد واکنشهای التهابی در بدن و تضعیف کبد حیوان میشوند، بطوریکه مایکوتوکسینها با این سموم اثر هم افزایی دارند.
لذا راهکار عملی و مناسب برای کاهش اثرات مایکوتوکسینها در خوراک و کاهش زیست فراهمی آنها، گنجاندن عوامل سم زدا در خوراک طیور می باشد.
- مزایای مصرف ای گارد پلاس:
جذب سموم قارچی
بهبود باروری گله
حمایت از ارگان های بدن
تقویت سیستم ایمنی
مهار رشد قارچ و کپک
کاهش استرس اکسیداتیو
- توصیه مصرف:
شرایط پیشگیری: 0.5 تا 1 کیلوگرم در هر تن خوراک
شرایط آلودگی به مایکوتوکسین ها: 1.5 تا 2 کیلوگرم در هر تن خوراک
- ترکیبات:
بنتونیت فرآوری شده، مونت موریلونیت، سپیولیت، خاک دیاتومه، مانان الیگوساکارید، بتا 1 و 6 و بتا 1 و 3 دی گلوکان، اسیدهای آلی، آنتی اکسیدان، ایمنوژنها، ترکیبات فایتوژنیک، عصاره های گیاهی، ترکیبات ضد التهاب و دارویی
- بسته بندی: 25 کیلوگرمی
تاکنون بیش از 400 نوع مایکوتوکسین شناخته شده است و علیرغم تمامی تلاشهایی که در جهت جلوگیری از آلودگی محصولات زراعی صورت گرفته، 25 درصد محصولات کشاورزی در سراسر جهان گرفتار آلودگی با مایکوتوکسینها هستند. اثرات مایکوتوکسینها در حیوانات به شکلهای مختلفی نمود پیدا میکند. اختلالات گوارشی، آسیب به بافتهای اختصاصی، درگیری سیستم اعصاب مرکزی، تنها اندکی از اثرات مایکوتوکسینها میباشد. کاهش عملکرد، اختلال در تولید مثل، سرکوب سیستم ایمنی بزرگترین دغدغه های مرتبط با مسمومیت مایکوتوکسینها میباشند.
همانطور که میدانید بسیاری از سموم قارچی تونایی رشد بر روی علوفه و غلات را دارند و سبب تولید انواع توکسین ها میشوند. این سموم در مقادیر بسیار کم، باز هم بسیار خطرناک بوده و میتوانند مشکلات فراوانی از جمله کاهش ارزش غذایی اقلام خوراکی، ایجاد بیماری در دام و طیور و در نهایت کاهش عملکرد شوند.
یکی از روشهای بسیار موثر در کاهش اثرات این سموم در خوراک، کاربرد عوامل سم زدا در خوراک دام و طیور میباشد.
مزایای ای گارد (توکسین بایندر 4 جزئی)
تقویت سیستم ایمنی
مقاوم به حرارت و تغییرات pH در بدن
بهبود سیستم تولید مثلی
بهبود ضریب تبدیل غذایی و افزایش عملکزد تولیدی
کیفیت پایدار با عملکرد چندگانه
تعدیل اثرات سو مایکوتوکسینها
توصیه مصرف:
شرایط پیشگیری: 0.5 تا 1 کیلوگرم در هر تن خوراک
شرایط آلودگی: 1.5 تا 2 کیلوگرم در هر تن خوراک
بسته بندی 25 کیلوگرمی
ترکیبات رسی (بنتونیت فرآوری شده، خاک دیاتومه، سپیولیت)، مانان الیگوساکارید، بتا 1 و6 و بتا 1 و 3 دی گلوکان، اسیدهای آلی)
"گروه مشاوره و بازرگانی برسا"
لینک واتساپ: https://chat.whatsapp.com/BhsWDrCY0dqDqy45Us9rTy
لینک تلگرام: https://t.me/bersaqom
سلامت دام و طیور در ارتباط مستقیم با سلامت دستگاه گوارش می باشد. عملکرد مناسب دستگاه گوارش با هضم و جذب بهتر مواد غذایی در روده نقش کلیدی در رشد، تولید و کلیه عملکردهای گله دارد. کوکسیدیوز تهدید بزرگی برای صنعت پرورش دام و طیور محسوب می شود که با آسیب رساندن به مخاط دستگاه گوارشی باعث اختلال در هضم و جذب مواد، تلفات و کاهش تولید میگردد.
مجموعه آنزیم های فیتمکس فیتاز محصولی از کمپانی Phytosolution اسپانیا است. فیتاز اثرات منفی فیتات های گیاهی بر پروتئین و مواد مغذی دیگر جیره را خنثی می کند. استفاده از فیتاز همچنین موجب تحریک اشتها می شود و بنابراین رشد را به طور مستقیم از طریق افزایش مصرف غذا افزایش می دهد. مطالعات انجام گرفته در سالیان اخیر نشان داده است که استفاده از آنزیم فیتاز در جیره موثرترین و عملی ترین روش جهت افزایش قابلیت دسترسی و هضم فسفر غیرفیتاتی موجود در جیره حیوانات تک معده ایی می باشد.
مجموعه آنزیم های فیتاز فیتمکس در سه گروه فیتمکس فیتاز 1000، فیتمکس فیتاز 5000 و فیتمکس فیتاز 10000 عرضه می شود. اندازه و شکل منحصر بفرد گرانول های آنزیم های فیتمکس منجر به مقاومت دمایی این آنزیم ها در شرایط نرمال پلت می شود. همچنین به دلیل این خصوصیت، آنزیم ها در برابر پپسین مقاوم تر بوده و منجر به بهبود عملکرد آنزیم در پرنده می شود.
گروه علمی شرکت برسا - بهین رشد ساز آرین
در صورت هرگونه سوال با ما در تماس باشید.
لینک کانال شرکت برسا: https://telegram.me/bersaqom
آنزیم ها ترکیباتی هستند که میتوانند سرعت واکنش را افزایش دهند. افزایش سرعت یک واکنش شیمیایی به شرایطی مانند دما و فشار بالا نیازمند است و با توجه به اینکه شرایط محیطی در سلول و بدن موجود زنده کاملا ثابت می باشد این مکانیسم توسط آنزیم ها انجام می گیرد. آنزیم ها مولکولهایی با ساختار پروتئینی هستند که یک یا چند جایگاه فعال دارند که مواد با اتصال با آنها وارد واکنش شده و محصول مورد نیاز را تولید می نمایند.
Nufoegg ترکیبی از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و الکترولیت های مورد نیاز جهت بهبود کیفیت تخم مرغ می باشد. این مکمل حاوی ویتامین های D3، C، A , و مواد معدنی و الکترولیتی مانند آهن، سلنیوم، کلسیم، منیزیوم، کبالت، ید، روی، مس، منگنز، سدیم و آنتی اکسیدان است.
استفاده از این مکمل در طول دوره تخم گذاری و حین ابتلا به بیماری ها استرس های گرمایی جهت جلوگیری از کاهش کیفیت پوسته تخم مرغ توصیه میگردد.
کیفیت پوسته تخم مرغ در مرغان تخمگذار تحت تاثیر عوامل مختلفی می باشد که میتوان به نژاد و سن مرغ، فاکتورهای تغذیه ایی، جیره، میزان پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای، آنزیم، آلودگی خوراک و استرس های عمومی اشاره نمود.
جیره های غذایی مرغ های مادر و تخم گذار خوراکی با توجه به نیاز های تولید و نگهداری طیور بالانس می گردد. حضور مقادیر زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی کمیاب مخصوصا در شرایط بیماری و استرس ها، موجب بهبود کیفیت تخم مرغ می شود.
محیط های پرورش متراکم و با استرس بالا در پرورش طیور منجر به بروز مشکلاتی در طی مراحل پرورش می شود که می توان به افزایش تولید آمونیاک و در نتیجه کاهش میزان دسترسی به اکسیژن برای پرنده اشاره نمود که این فرآیند منجر به افزایش مشکلات در زمینه تغذیه و در نتیجه کاهش رشد در پرنده می شود. آمونیاک محیطی توسط تجزیه مدفوع تولید میشود که بر مسیر تنفسی تاثیر میگذارد، تنفس پرنده را کاهش میدهد و در نهایت باعث کاهش اکسیژن میشود. رطوبت به همراه دمای بالای محیط، باعث افزایش رشد باکتریها شده که مواد آلی را تجزیه نموده و طی این فرایند آمونیاک تولید میشود. آمونیاک رودهای در حقیقت فرآورده تجزیهی اوره میباشد که توسط آنزیم اورهآز باکتریها تولید میشود. زمانی که سطح آمونیاک در دستگاه گوارش افزایش مییابد، pH خون تغییر مییابد که باعث کاهش قابلیت انتقال اکسیژن میشود و در نهایت منجر به بروز عارضهی آسیت میشود. آسیت عارضهای است که در حقیقت با حضور آب در حفرهی شکمی خود را نشان میدهد. یکی از مواردی که پرنده را مستعد ابتلا به آسیت میکند وجود آمونیاک محیطی در دستگاه گوارش می باشد. میکروفلور طبیعی دستگاه گوارش از تعدادی باکتری تشکیل شدهاند که قادر به تجزیهی اوره به آمونیاک و دیاکسیدکربن میباشند که باعث تولید آمونیاک در دستگاه گوارش میشود. به دلیل محلول پذیری بالای آمونیاک در آب، آمونیاک تمایل به حل شدن در پلاسما را دارد که باعث تغییر pH خون شده و متعاقبا باعث کاهش قابلیت حمل اکسیژن توسط هموگلوبین میشود، بنابراین سطح اکسیژن در خون کاهش مییابد.
یکی از راهکارهای مناسب در این مورد استفاده از ترکیبات موثر بر کاهش میزان تولید آمونیاک می باشد. استفاده از عصاره گیاه یوکا یکی از مناسب ترین گزینه های موجود در این زمینه می باشد. یوکا حاوی مقادیر بالایی از ساپونین می باشد که عصاره آن اثرات مثبتی بر دام و طیور دارد. ترکیبات یوکا شامل ساپونین ها و ترکیبات گلیکولی می باشد که توانایی اتصال به آمونیاک و اثرات ضد پروتوزائی و ضد باکتریایی دارد. یوکا سبب افزایش سرعت رشد و بهبود ضریب تبدیل غذایی، کاهش آمونیاک و کنترل بوی محیط در جایگاه طیور، تعدیل جمعیت میکروبی و در پرورش گاوهای شیری منجر به کاهش میزان نیتروژن اوره ایی خون و شیر می شود گه شاخص های تولیدی و تولید مثلی را افزایش می دهد.
در تحقیقی نشان داده شده است که زمانی که عصاره یوکا در جیره پرنده استفاده میشود، سطح گاز سمی آمونیاک در فضولات پرنده به طور چشمگیری کاهش مییابد. استفاده از عصاره یوکا در مطالعه ایی در زمینه تخمیر شکمبه ایی و تولید متان نشان داد که این عصاره منجر به کاهش تولید متان و دارای اثرات ضد پروتوزائی می باشد.
مزایای استفاده از یوکا:
طیور | گاو |
افزایش پاسخ ایمنی | بهبود شاخص های تولید مثلی |
اثرات ضد قارچی | افزایش قابلیت هضم جیره |
تعدیل متابولیسم چربی | کاهش تولید متان |
افزایش وزن و بهبود ضریب تبدیل غذایی | کاهش مقادیر نیتروژن اوره ایی شیر و خون |
تعدیل فلور میکروبی روده |
این محصول علاوه بر فیتاز (phytase) به مقدار 1.500.000 واحد در هرکیلوگرم حاوی آنزیم های سلولاز، زایلاناز، آمیلاز، لیپاز، فسفاتاز، همی سلولاز و .. نیز می باشد. هضم غذا در بدن موجودات بوسیله آنزیم ها انجام می پذیرد. ماهیت آنزیم ها پروتئینی می باشد و توسط بدن حیوان یا میکروارگانیم ها تولید می شود. برخی از آنزیم ها در بدن حیوان یا تولید نمی شوند یا مقادیر تولیدی آنها بسیار کم می باشد و نیاز های موجود زنده را تامین نمی کند و در نتیجه برخی از مواد غذایی بدون هضم شدن از بدن دفع می شوند. مهمترین ماده ایی که در جیره ی تک معده ای ها مشکل ساز می باشد وجود پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ایی (NSP) می باشد. پنتوزانها و بتاگلوکان ها که جزئی از این مواد محصوب می شوند و در گندم و جو به مقدار بسیار زیادی وجود دارند علاوه بر جذب نشدن توسط دستگاه گوارشی بدن، ایجاد محلول های چسبناک در روده می کنند که از رسیدن آنزیم های دستگاه گوارش به دیگر مواد غذایی جلوگیری می نماید. مواد هضم نشده در انتهای روده شرایط را برای رشد و تکثیر میکروارگانیسم ها فراهم می نماید که این امر به بروز بیماری ها در محیط پرورشی بسیار کمک می کند.
دفع موادی مانند ازت و فسفر توسط مدفوع منجر به آلودگی محیط زیست و آلودگی محیط پرورشی می شود. استفاده از آنزیم ها با کاهش اثرات مواد غیر قابل جذب و کمک به بدن جهت جذب بیشتر انها منجر به پائین آمدن قیمت جیره و حداکثر بهره وری از جیره را فراهم می آورد.
تهیه غذای سالم جهت تولیدات دام و طیور از مشکلات اصلی صنعت دامپروری می باشد. وجود سموم قارچی در نهاده هایی که در جیره دام و طیور مورد استفاده قرار می گیرد یک عامل محدود کننده می باشد که می تواند بر سلامت دام و طیور تاثیر گذار باشد. با توجه به احتمال وجود مایکوتوکسین ها در جیره در استفاده از مواد غذایی باید بیشترین حساسیت را به خرج داد. امروزه سموم قارچی به صورت گسترده در جیره های دام و طیور حضور دارند و به علت شرایط نگهداری مخصوصا در آب و هوای گرم و مرطوب احتمال رشد قارچ ها افزایش می یابد. گونه های آسپرژیلوس با تولید سم آفلاتوکسین و گونه های فوزاریوم با تولید سموم تریکوتکسین و داکسی نیوالنول منجر به آسیب رساندن به سلامتی دام و طیور می شود. داکسی نیوالنول شباهت ساختاری بسیار زیادی را با هورمون استروژن مرغان دارد که این عامل منجر به بروز ناهنجاری در تولیدمثل پرنده می شود. به علت تخریب ناپذیری سموم قارچی تنها راه ناکارآمد کردن آنها، خنثی کردن و جلوگیری کردن از فعالیت آنها در بدن است.
این محصول یک ترکیب آلی است که از باکتری ساکرومایسس سرویسیه استخراج می شود. پروتمیک در جذب سموم قارچی از قبیل آفلاتوکسین B1، فومونسین، زرالنون و ... بسیار عالی عمل می نماید که آنرا تبدیل به یک ضد قارج کامل نموده است.
حرارت ناشی از فرآیند پلت کردن آسیبی به فعالیت ضد توکسینی پروتمیک ندارد.
جهت آشنایی بیشتر با محصول با ما تماس بگیرید.